CONDICIONS D’ACCÉS

Els informem, en virtut de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, que www.escolamassana.cat és un domini d’Internet titularitat de la mateixa escola. L’Escola Massana és una escola pública gestionada pel Consorci d’Educació de Barcelona i un centre universitari adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona (www.uab.es).

A continuació s’informa els usuaris de les condicions generals aplicables a la utilització o consulta dels continguts que es faciliten en aquest web. La utilització o consulta dels serveis indicats suposa per part dels usuaris l’acceptació de les condicions que s’exposen en aquest avís legal. S’espera del visitant d’aquest lloc web que es comprometi a utilitzar-lo de conformitat amb la llei, amb la moral, els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic. Així mateix, no es permet l’ús dels correus electrònics que es faciliten al web per realitzar enviaments massius de correus no sol·licitats (spam), o per enviar continguts o opinions que vulnerin la legalitat vigent o els drets legítims dels seus titulars. El subministrament de dades personals a través del nostre portal requereix una edat mínima de 14 anys, o si escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar. L’Escola Massana es reserva el dret de modificar la presentació i configuració de la web, ampliar o reduir serveis, o fins i tot suprimir-la de la xarxa de forma unilateral i sense previ avís.

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. No obstant això, determinats serveis són d’accés restringit a determinats usuaris (alumnat, professorat i PND) i requereixen haver realitzat un procés de registre i la identificació mitjançant contrassenyes.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els continguts publicats al web (textos, dades personals, imatges i vídeos, etc.) o qualsevol altre material són titularitat de l’Escola Massana o en tot cas de tercers que ens han autoritzat a utilitzar-los. L’usuari únicament té dret al seu ús privat, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular. Sota cap concepte, l’accés a la pàgina web implica la renúncia o cessió d’aquests drets, ni confereix cap dret d’utilització, edició, còpia, modificació, distribució, reproducció o explotació sense que es disposi prèviament del consentiment escrit i exprés per part del seu legítim titular o, si s’escau, per part de l’Escola Massana.

Qualsevol reproducció autoritzada pel seu legítim titular requerirà sempre que se citi la font, llevat que s’indiqui el contrari. La vulneració d’aquesta normativa, ja sigui de forma directa o indirecta i a través de qualsevol mitjà o suport, implicarà la interposició de les accions legals pertinents. Tots els afectats poden exercitar els drets reconeguts per la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals i, en particular, els drets d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació, dirigint un escrit juntament amb una fotocòpia del seu DNI a l’adreça següent: Escola Massana. Plaça Gardunya, 9 08001 Barcelona.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Les dades que l’usuari faciliti a través d’aquest web (enviat un correu electrònic, utilitzant els diferents formularis, subscrivint-se a la nostra newsletter, etc.) seran tractades amb la màxima confidencialitat i utilitzades exclusivament per a gestionar la seva sol·licitud. Massana desa les dades de caràcter personal que li són voluntàriament facilitades en un fitxer de la seva titularitat. Massana ha adoptat les mesures tècniques necessàries d’acord amb la normativa vigent per tal d’evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. La subscripció a la nostra newsletter o l’enviament de qualsevol tipus d’informació es realitzarà de conformitat amb la normativa vigent d’aplicació, i es permetrà que l’usuari se’n pugui donar de baixa en qualsevol moment.

Els alumnes que es donin d’alta en aquest web es trobarà sotmès a la normativa de funcionament del centre i a la següent política de privacitat: Les dades de l’alumne seran tractades confidencialment i formaran part d’un fitxer, titularitat de Massana, la finalitat del qual serà tramitar ofertes de la borsa de treball i les pràctiques. Així mateix, aquestes dades serviran per enviar-li informació relacionada amb activitats vinculades a Massana i al món de l’art i el disseny. L’alumne, en qualsevol moment i de forma gratuïta, podrà donar-se de baixa d’aquest tipus d’enviaments d’informació.

L’Escola Massana pot difondre treballs i Projectes Finals de Cicle (PFC), Treballs de Fi de Grau (TFG) i Treballs de Recerca de Batxillerat dels seus alumnes, així com fotografies de l’escola o d’actes amb la finalitat de promocionar l’estudiant, els estudis que s’imparteixen i fomentar el disseny, l’art i els ofics artístics. Amb la mateixa finalitat, l’Escola Massana pot cedir aquest material a tercers (empreses o entitats amb qui té acords de col·laboració) sense que impliqui un dret de remuneració o un benefici econòmic a favor de l’alumne. Tanmateix només es difon material amb l’autorització expressa i de conformitat de l’alumne. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades, l’alumne disposarà del dret d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació dirigint un escrit juntament amb una fotocòpia del seu DNI a Escola Massana. Plaça Gardunya, 9 08001 Barcelona.

ENLLAÇOS

El web posa a la disposició dels usuaris enllaços que els permeten accedir a pàgines web de tercers amb l’objectiu facilitar als usuaris la recerca de continguts, informació i serveis disponibles a Internet. El fet d’incloure enllaços no implica necessàriament l’acceptació i aprovació per part de l’Escola Massana dels continguts i/o els serveis de la pàgina web enllaçada. L’únic responsable en serà el seu propietari. Per aquest motiu, es recomana a l’usuari que extremi la prudència quan accedeixi als webs enllaçats i que revisi les seves corresponents condicions d’ús i la normativa de privacitat. En cas que visualitzi al web enllaçat qualsevol contingut que li sembli il·lícit, perjudicial o ofensiu li preguem que ens ho comuniqui immediatament enviant un correu electrònic a l’adreça informacio@escolamassana.cat per tal que puguem inutilitzar o suprimir l’enllaç corresponent.

LEGISLACIÓ APLICABLE

Les condicions generals exposades en aquest document es regeixen per la legislació espanyola i estan sotmeses a la jurisdicció dels tribunals de Barcelona.